Glineno posuđe

Kod izrade posuđa posebnu pažnju posvećujemo kvaliteti materijala sa kojima radimo – gline koje se koriste za posuđe moraju biti posebno čvrste i otporne na temperaturne promjene, a glazure su ispitane i imaju certifikat Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo da se mogu koristiti za posuđe. Posuđe izrađujemo isključivo na lončarskom kolu, u malim i pojedinačnim serijama tako da je uvijek moguć dogovor oko dimenzija, boje, dekoracije, aplikacija i natpisa.

Glineni pekač

Posuda za pečenje ili pekač je glinena posuda sa poklopcem predviđena za pečenje hrane u električnoj pećnici. Sve o njemu saznajte ovdje.

2016-03-05 14.15.38

 

Glineni lonci

Glineni lonci namjenjeni su za upotrebu u žaru ili u električnoj pećnici. S obzirom da svaki lonac izrađujemo na lončarskom kolu možemo ga u potpunosti prilagoditi vama! Ukoliko želite možemo i čak dodati glinenu aplikaciju ili natpis (ime resotrana npr).

lonac u žaru

Sve o pripremi hrane u glinenom posuđu saznajte ovdje.

 

Glinene boce po narudžbi

Ukoliko ste primjerice maslinar glinena boca savršen je način da upakirate vaše ulje na neuobičajen način. Izrađuje se na lončarskom kolu a svaku možemo upotpuniti za natpisom ili aplikacijom po želji, sa primjerice vašim logotipom ili nazivom.

Ostalo posuđe

Možemo napraviti sve što zamislite – kompleti glinenog posuđa, posude za sol i češnjak, šalice, krigle, zdjelice, nema ograničenja. Evo par ideja ispod!

Facebook Comments